Οι τρόποι πληρωμής που υποστήριζονται από την εταιρία μας είναι οι παρακάτω:

Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τη μέθοδο της αντικαταβολής. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών, κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο και την ώρα που έχετε επιλέξει. Για την πληρωμή με αντικατοβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,5 ευρώ και ισχύει για όλη την Ελλάδα.

Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική / προπληρωμένη κάρτα

 

Η παραγγελία σας εξοφλείται εύκολα και γρήγορα πληρώνοντας με κάρτα μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας Stripe. Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας, πρόκειται να μεταφερθείτε αυτόματα στο περιβάλλον της Stipe, όπου θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας. Στη συνέχεια, “πατώντας” το αντίστοιχο κουμπί τελικής επιβεβαίωσης, η παραγγελία ολοκληρώνεται.

Τραπεζική κατάθεση


Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας μέσω της Εθνικής τράπεζας, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας καθώς επίσης και τον αριθμό της παραγγελίας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δικαιολογητικό της τράπεζας με email στη διεύθυνση from.momwithlove@yahoo.com

ΕΘΝΙΚΗ
Ονομα Δικαιούχου: Ασπιώτη Όλγα
IBAN: GR9101108170000081760969139
Σε περίπτωση που η αποστολή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.